Jippi! Jag använder min fittness band


min fitbitFitness band eller också känd som smart watches är riktigt användbara för att mäta puls, steg och annat roligt. Sen att man även kan se tiden är helt klart ett plus det med.

Jag har använt min Fitbit ett tag och måste säga att jag är nöjd. Så länge jag inte glömmer att ta på mig klockan så är det skönt att kunna få lite statistik över hur det går. Egentligen tror jag inte att bandet gör mig till en bättre orienterare, men det hjälper lite att få den där extra kicken, när det går bra.

Först var jag lite orolig att det bara skulle bli en sådan där grej man bara köper för att sedan lägga i en låda, för att samla damm. Men de månader jag nu använt den, har jag lyckats få på mig den majoriteten av gångerna innan jag ska ut.

Imorgon ska jag dra ut på tävling och tänker absolut ta med mig klockan ut. Jag tror egentligen inte det skiljer så mycket på klockorna, även om den finns i många priskategorier. Det viktigaste för mig är att jag kan mäta stegen, ta tid och se hur många steg i snitt jag tar i vardagen.

Comments are closed.